«GoCamp» в рамках «Олімпійського літа» у Бердичеві на Житомирщині

 20.06.2017
Житомирська область

Протягом червня цього року громадська організація «Global Office» реалізує проект GoCamp у пришкільних таборах на території України.

 

GoCamp – це новий, інноваційний формат таборування з поглибленим вивченням англійської, німецької, французької та іспанської мов. Метою проекту GoCamp у 2017 році визначено виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка усвідомлює себе громадянином України, здатна до навчання протягом життя і готова до викликів 21-го століття, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до інших культур та досвідів. Одним із напрямків роботи є залучення регіональних департаментів Міністерства молоді та спорту України для відвідування таборів GoCamp з мотиваційними лекціями, активностями, іграми за участю лідерів думок та видатних діячів у сфері спорту.

 

З 06.06.2017р. по 13.06.2017р. в рамках міського етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо» та заходів «GoCamp» були проведені спортивно - масові заходи «Спортивний семестр» для дітей, що відпочивають в літніх мовних школах.

Спортивно–масові заходи з дартсу, змагання «Веселі старти» та перетягування канату між командами шкіл проходили на спортивних майданчиках ЗОШ № 12, ЗОШ№ 5, ЗОШ№ 8, та в шаховому клубі Бердичівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» «Біла тура» серед команд таборів, які знаходяться на відпочинку в літніх мовних школах.

Мета та завдання заходу:

- підвищення мотивацій до занять оздоровчою фізичною культурою в колі друзів;

- покращення стану фізичного здоров’я і показників рівня фізичного розвитку дітей;

- організація активного відпочинку дітей;

- зміцнення психологічних та емоційних стосунків, шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей за допомогою спортивних змагань.

 

Результати командних змагань «Веселі старти», перетягування канату і дартсу.

В змаганнях між командами: НВК № 4 та ЗОШ № 12 - перемогла команда НВК№4.

В змаганнях між командами: ЗОШ № 8 та ЗОШ № 11 - перемогла команда зош№8

В змаганнях між командами: «Чемпіони» ЗОШ № 5 та «Старт» ЗОШ № 2 перемогла команда «Чемпіони».

В змаганнях з шахів перемогла команда ЗОШ № 2; друге місце - команда НВК № 4; третє місце команда ЗОШ № 5.

Призери заходу були нагороджені грамотами та медалями, переможці заходу нагороджені грамотами, медалями та кубками від Бердичівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».