«Мама, тато, я – спортивна сім’я» у Малині на Житомирщині

 25.03.2017
Житомирська область

Родина Фурник: тато Андрій Миколайович, мама Тетяна Миколаївна та син Ілля із ЗНВК «Школа-ліцей №1 ім.Н.Сосніної» - стала переможницею другого етапу міських сімейних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» серед команд загальноосвітніх шкіл(з дітьми молодших класів), що відбулися 18 березня в спортивному залі ДЮСШ ім..Й.Л.Кульчицького. В їх активі 9,5 балів. Вони були першими в чотирьох видах змагань із шести: в естафетах «Посадка картоплі» і «Хокейна», «Родинному конкурсі» та «Боулінгу», другими в конкурсі «Снайпер» та третіми в «Ерудит-вікторині», куди входили 15 питань зі спорту та історії Олімпійських ігор.

На другому місці сімейне тріо Дідківських із ЗОШ №3 в складі Владислава Володимировича, Людмили Павлівни та Дарини – у них на два бали більше(11,5).

Третє місце посіла сім’я Коростель: Вадим Петрович, Ірина Станіславівна і доця Тетяна (ЗНВК «Школа-ліцей №1 ім.Н.Сосніної»).

Серед «дошкільнят» переможцями стали Клименки: Володимир Іванович, Ірина Михайлівна і син Матвій – із ДНЗ №8 «Ялинка».

Всі команди-призери нагороджені грамотами виконавчого комітету Малинської міської ради, медалями та призами від організатора змагань – міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Відповідно до умов змагань переможець 2-го етапу родина Фурник представлятиме місто Малин в обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який відбудеться 7 квітня в боулінг клубі ТРЦ «Глобал» міста Житомир.

А 8 квітня родини вийдуть на старти 3-го етапу міських змагань, які називаються «Мама, тато, я – баскетбольна сім’я», в програмі яких кидки м’яча у кошик, естафета з елементами баскетболу та хвилинна гра на одне кільце.

То ж запрошуємо сімейні команди з дошкільнятами та учнями молодших класів на ці змагання. Заявку на участь в них можна буде подати на місці проведення змагань.