На Житомирщині Бердичівський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» провів «квест» з нагоди Всесвітнього Дня здоров’я

 14.04.2017
Житомирська область

На Житомирщині Бердичівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 08.04.2017 року на центральній площі міста Бердичева провів спортивно – масовий захід «Рух заради здоров’я » з нагоди Всесвітнього Дня здоров’я. В тісній співпраці з громадською організацією «АСЕТ», Бердичівською міською організацією «Твій вибір» для учнівської і студентської молоді провели спортивно-масовий захід у вигляді квесту.

Завдання та мета заходу:

- формування у молоді сучасного та правильного стилю життя, шляхом охоплення доступними видами рухової активності;

- популяризація здорового способу життя;

- організація змістовного відпочинку молоді в місцях масового відпочинку.

Підготовку та проведення спортивного заходу здійснював Бердичівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У заході приймали участь 7 команд . По черзі вони мали пройти 7 станцій, а саме: станція «Здоров’я», станція «Стрункі ніжки», станція «Нормальок», станція «Пятірочка», станція «Відсутність шкідливих звичок», станція «Круті фішки», станція «Стальні м’язи». На кожній станції команда виконувала поставлене завдання, за що отримувала оцінку. За найбільшою кількістю балів були визначені переможці.

Прийняли участь у спортивному заході близько 100 учасників.

Команди-учасниці спортивного заходу та команди переможці були нагороджені дипломами від Бердичівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх».

Результати заходу:

1 місце – команда «Здорові дівчата»

2 місце - команда «Живчики»

3 місце - команда «Непереможні».