На Житомирщині відбувся фестиваль «Мама і я – спортивна сім’я»

 20.03.2015
Житомирська область

Дедалі більше сімейних змагань стало проводитися в місті Малин, пріоритетним завданням, яких є формування у населення потреби до занять оздоровчою фізичною культурою у колі сім’ї, а також підвищення ролі останньої в системі фізичного виховання дітей і організації активного дозвілля.

Одним із лідерів в цьому є дошкільний навчальний заклад №6 «Теремок», де відбулися сімейні спортивні змагання «Мама і я – спортивна сім’я», на старт яких вийшли дошкільнята старших груп зі своїми мамами.

Підведення підсумків проводилося окремо серед команд з дівчатками та хлопчиками. І тут найбільше фізичне навантаження поклалося на маму родини Гаврилецьких. Вона була одна на дві команди двійнят: братика та сестричку. Їй довелося все виконувати двічі і обидва рази завершились успішно. Їх команди стали переможцями, як серед хлопчиків, так і серед дівчаток.

Всі учасники були просто у захваті та отримавши позитивні емоції просили частіше проводити схожі заходи.

Всі команди нагороджені грамотами Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а призери дипломами і медалями Центру.

Тепер переможці цього заходу разом з татусями візьмуть участь в обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я», що відбудуться 3-4 квітня в спортивному залі Малинського ЗНВК «Школа-ліцей №1 ім.Н.Сосніної».