«Обідня» рухлива перерва на Житомирщині

 10.12.2015
Житомирська область

Малинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» став ініціатором та організатором змагань з дартсу та стрибків через скакалку серед працівників виконавчого комітету та комунальних підприємств Малинської міської ради, що відбулися напередодні Дня місцевого самоврядування.

 

Любителі фізичних вправ та спорту: жінки та чоловіки - були розподілені на дві вікові категорії:  до 50 років та  старші 50 (або «50 плюс»).

 

Серед «молодших» жінок  найвлучнішою виявилася Марія Кириченко із управління житлово-комунального господарства. Вона «вибила» одну «дев’ятку»,  три «вісімки» та «шістку», що в сумі склало 37 очок із 50 можливих. На другому місці Альона Тішина, головний спеціаліст відділу бухгалтерії виконкому, а на третьому – Ольга Байцим, головний спеціаліст з земельних відносин відділу містобудування та земельних відносин.

 

У «старших» жінок перемогу в дартсі з 32 очками святкувала Галина Карпук, секретар керівника. Другий результат у керуючої справами Світлани Сивко, а третім призером стала Марія Данильченко, начальник відділу економічного розвитку.

 

У чоловіків до 50 років кращим був Дмитро Кисельчук, секретар міськради, на другому місці – Андрій Мудрий, головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій.

 

Серед  чоловіків «50 плюс» переможцем та другим призером змагань з дартсу стали відповідно Василь Степаненко, директор міського центру ФЗН «Спорт для всіх», та начальник юридичного відділу Олександр Орлов. Вони ж також зайняли відповідно перше та друге місця у стрибках через скакалку за 15 сек.

 

В другому виді змагань - стрибках через коротку скакалку за 15 секунд - серед «молодших» жінок  перемогла Ірина Ковальчук із фінансового управління, другим призером стала Марія Кириченко, а третім – Світлана Яшина, головний спеціаліст міськради.

 

Серед «старших» жінок відповідно перше, друге та третє місця зайняли Галина Карпук, Світлана Сивко та Марія Данильченко.

 

Слід зазначити, що дані змагання проводилися в обідню перерву та були максимально наближені до робочих місць працівників.

 

І проведення таких «рухливих обідніх перерв» є тільки початком роботи по залученню працівників виконкому та його структурних підрозділів до регулярних занять фізичною культурою і спортом та веденням здорового способу життя.

 

Всі призери змагань нагороджені дипломами за підписом Малинського міського голови Олексія Шостака, який всіляко підтримує різні напрямки розвитку спорту в місті.