Обласний спортивно-оздоровчий захід «Ігри патріотів» на Житомирщині в рамках Всеукраїнських фізкультурно - оздоровчих заходів з нагоди Дня Європи

 24.05.2016
Житомирська область

Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» постійно продовжує популяризувати активне дозвілля серед усіх верств населення.

21 травня 2016 року в місті Житомирі на спортивній базі ФСТ «Спартак» Житомирським обласний центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», спільно з обласною організацією УТОГ та регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів з нагоди Дня Європи відбувся обласний спортивно-оздоровчий захід «Ігри патріотів» для молоді з вадами слуху.

В заході прийняти участь, через брак місця і часу, мали змогу лише 11 команд з усіх куточків Житомирщини, хоча бажаючих команд було набагато більше.

Учасники заходу змагались з таких видів: «Вибивало», «Регата»(водні змагання на спортивному катамарані), «Адреналін» (спортивні змагання на паралельних мотузках, ліани, повітряні переправи, маятник та ін.), «Спортивне орієнтування», «Зірниця»(естафета з пошуком виходу з екстремальних умов та надання медичної допомоги) та «Домбайський футбол»(футбол у мішках).

В рамках заходу «Ігри патріотів» відбувся також всесвітній флешмоб TAFISA #TakeBackYourStreets, в якому всі учасники з великим задоволенням прийняли участь.

Переможці та призеру турніру були нагороджені кубком, дипломами та медалями Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».