Житомирський Дракон або змагання на човнах

 07.08.2020
Житомирська область

28 липня у м. Житомир в  Гідропарку на веслувальній базі «Чайка» відбувся перший тур  відкритого обласного заходу з веслування на човнах «Дракон», в рамках обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь-здорова нація».

До заходів долучились як молодші так і старші учасники хлопці і дівчата, досвідчені і початківці були пропорційно розділені на трьох човнах по 22 учасники на кожному.

 Безпосередньо керував комплектацією «екіпажів» досвідчений фахівець з цього виду спорту -  Президент Житомирської обласної федерації з драгонботу Дмитро Мороз. Який, до речі, доклав найбільше зусиль, вміння і наполегливості  для того щоб цей вид спорту набув такої популярності в нашій області.  Департамент культури,  молоді та спорту облдержадміністрації та Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - є  організаторами цього заходу, і  висловлюють щиру вдячність Дмитру за співпрацю та за   допомогу  в організації цих змагань.

Щодо самих змагань,  то для нинішніх учасників-початківців, як ніколи, був актуальним девіз: «Головне не перемога, а участь». Для досвідчених спортсменів це змога перевірити свою підготовку для подальшої участі у змаганнях найвищого рівня. Зокрема і до другого туру на приз ЖОЦФЗН «Спорт для всіх»

Переможці змагань були нагородження дипломами та медалями ЖОЦФЗН «Спорт для всіх».