Обласний захід зі спортивного туризму на кубок Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»

 27.11.2017
Житомирська область

18 листопада 2017 року за ініціативи Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у спортивному залі Житомирського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету відбувся фізкультурно-оздоровчий захід зі спортивного туризму на кубок Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх у парках та скверах».

Головною метою заходу є популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом залучення дітей, підлітків та дорослих до занять спортом, запровадження сучасних стандартів активного дозвілля, а також пропаганда здорового способу життя.

Напередодні заходів в спортивному залі закладу була створена спеціалізована траса, яка включає такі елементи, як навісна переправа, паралельні мотузки, кутопохилу переправу вниз, скельний підйом, скельний траверз та інші елементи.

За нагороди боролися команди Житомирського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету, Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу, Житомирського державного університету імені Івана Франка та гості з області, представники Коростишівського району с. Студениці та Житомирського району с. Березівки.

Команди були поділені на дві вікові категорії: молодша категорія (2000 р.н. та молодші) та старша категорія (1999 р.н. та старші). Рівень учасників також самий різний - від новачків, які вперше беруть участь у подібних змаганнях, до вже призерів змагань всеукраїнського рівня.

У молодшій віковій категорії команди закінчили захід з наступними результати:

I місце – команда підліткового клубу «Ровесник» (м. Житомир);

ІІ місце – команда ЗОШ с. Студениця (Коростишівський район);

ІІІ місце – команда ЖТЕК КНТЕУ.

У старшій віковій категорії команди здобули наступні результати:

I місце – команда Житомирського державного університету імені Івана Франка;

ІІ місце – команда Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу;

ІІІ місце – команда ЖТЕК КНТЕУ.

Усі команди-учасниці були нагороджені дипломами, команди-призери заходу нагороджені медалями, дипломами, а команда-переможець - медалями, дипломами та кубком Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».