Олімпійське літо на Житомирщин: новини з Бердичева

 22.06.2016
Житомирська область

Спортивно-масові заходи серед дітей, що відпочивають в оздоровчих таборах відбуваються на Житомирщині. Зокрема, в місті Бердичеві в рамках Всеукраїнської заходів «Олімпійське літо» регулярно проводяться спортивно масові заходи «Спортивний семестр» для дітей, що відпочивають в літніх мовних школах. Спортивні заходи проходили на спортивних майданчиках ЗОШ№ 12, ЗОШ№ 5, в шаховому клубі міського Центру «Спорт для всіх» «Біла тура».

Міський Центр «Спорт для всіх» провів спортивно – масові заходи з дартсу та змагання «Веселі старти» між командами шкіл ЗОШ №12 та командою НВК №4, командою ЗОШ № 2 та командою ЗОШ № 5. Також організовано змагання з шахів на базі клубу «Біла тура» серед команд таборів, які знаходяться на відпочинку в літніх мовних школах.

Мета та завдання спортивного заходу - це підвищення мотивацій до занять оздоровчою фізичною культурою в колі друзів;

- покращення стану фізичного здоров’я і показників рівня фізичного розвитку дітей;

- організація активного відпочинку дітей ;

- зміцнення психологічних та емоційних стосунків шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей за допомогою спортивних змагань.

Підготовку, проведення та нагородження спортивних заходів здійснював Бердичівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Прийняло участь у спортивних заходах близько 180 учасників.

Результати командних змагань «Веселі старти» і дартс. В змаганнях між командами «Євродіти» НВК № 4 та «Непереможні» ЗОШ № 12 - перемогла команда «Євродіти».

В змаганнях між командами «Чемпіони» ЗОШ № 5 та «Веселка» ЗОШ № 2 - перемогла команда «Чемпіони».

В змаганнях з шахів - перемогла команда НВК № 4.