«Олімпійське літо» у Бердичеві

 24.06.2019
Житомирська область

З 03.06.2019р. по 19.06.2019р. в рамках обласного етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» було проведено «Спортивний семестр» для дітей, що відпочивають в літніх мовних школах.

Спортивні заходи проходили на спортивних майданчиках ЗОШ № 12, спортивному майданчику зі штучним покриттям та в шаховому клубі Бердичівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» «Біла тура».

Відбулися заходи з дартсу, перетягування канату, змагання «Веселі старти» між командами шкіл ЗОШ №12 та командою НВК №4, міні-футбол між командами ЗОШ № 8 та ЗОШ № 11, а також заходи з шашок на базі клубу «Біла тура» серед команд таборів, які знаходяться на відпочинку в літніх мовних школах.

Метою та завданням заходів – це підвищення мотивацій до занять оздоровчою фізичною культурою в колі друзів, покращення стану фізичного здоров’я і показників рівня фізичного розвитку дітей, організація активного відпочинку дітей, зміцнення психологічних та емоційних стосунків шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей за допомогою спортивних змагань.

Прийняло участь у даних спортивних заходах - 120 учасників.

Підготовку, проведення та нагородження переможців, призерів та учасників спортивних заходів здійснював Бердичівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».