«Олімпійський ярмарок» на Житомирщині

 01.08.2016
Житомирська область

Саме під таким гаслом 24 липня 2016 р. в с. Іванівка Житомирського району на базі дитячого оздоровчого закладу «Супутник», Житомирським обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» спільно з дитячим оздоровчим закладом „Супутник”, за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту ОДА організовано обласні фізкультурно-оздоровчі заходи . Змагання проводилися в рамках Всеукраїнської програми заходів серед вихованців дитячих оздоровчих таборів в літній канікулярний період «Олімпійське літо 2016р.».

Організаторами заходу було вирішено розподілити «Ярмарку» на умовні станції: станція «Творча», станція спортивна «Спорт для всіх», станція «Солодка-подарункова».

Станція «Спорт для всіх» була однією з найцікавіших і найактивніших станцій «Олімпійського ярмарку». Вона включала в себе цілий комплекс спортивних змагань таких, як настільний теніс, настільний футбол, дартс, шахи, боулінг з м’ячем та дуйбол.

Дітлахи разом зі своїми батьками, дідусями та бабусями приймали активну участь в кожній із спортивних дисциплін. Цікавості додавало те, що за кожну перемогу нагородою була умовна грошова одиниця «Супутничок» яку можна було обмінювати на солодощі та цікаві подарунки на території «Ярмарку».

Загалом в заході прийняло участь більше трьохсот дітей та гостей табору.

Метою заходу була пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення, організація активного відпочинку.

Усі учасники були нагороджені дипломами та подарунками від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та дитячого оздоровчого закладу „Супутник”.