«Родинні перегони» у Бердичеві на Житомирщині

 25.05.2017
Житомирська область

Бердичівським міським центром ФЗН«Спорт для всіх» 20.05.2017 року на центральній площі міста Бердичів, було проведено спортивно-масовий захід «Родинні перегони» з нагоди Дня Європи.

Захід проводився з метою підвищення ролі сім’ї в системі фізичного виховання населення. Завданням заходу стало формування у населення потреби до занять оздоровчою фізичною культурою у колі сім’ї, популяризація здорового способу життя та організація активного сімейного дозвілля.

Підготовку та проведення спортивного заходу здійснював Бердичівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у сприянні управління у справах сім'ї, молоді та спорту Бердичівської міської ради, ВБО «АСЕТ».

У заході приймали участь 9 команд з різних районів м. Бердичева. Серед яких 3 місце посіла сім’я Клименко, 2 місце - сім’я Бояківських та чемпіонами стала сім’я Васильчишиних.

Всі учасники спортивного заходу нагороджені грамотами за активну участь від Бердичівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх». Команди, що посіли призові місця були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками.