Шаховий турнір до Дня святого Миколая у Новограді-Волинському на Житомирщині

 21.12.2016
Житомирська область

На День Святого Миколая у місті Новограді Волинському завершився міський етап фізкультурно-оздоровчих змагань з шахів серед широких верств населення «Спорт для всіх - гармонія життя!».

Міський етап змагань з шахів проходив за підтримки управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради і розпочався 12 грудня. Про організацію змагань міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», було оголошено та анонсовано ще за довго до їх початку, тому прийняти участь у змаганнях з шахів могли всі бажаючі шанувальники цієї дисципліни.

Найменшому за віком учаснику, а точніше учасниці Макеєвій Анжеліці виповнилось 9 років, а найстаршій за віком учасниці Ткачук Любові Ніконорівні виповнилось 73 роки.

Змагання приурочувались улюбленому багатьма дітлахами і дорослими святу Святого Миколая, тому переможці отримали подарунки, грамоти та медалі. Призи переможцям вручив директор Новоград-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Лещенко Володимир Віталійович.

Отже, за підсумками змагань переможцями стали:

І місце – Малиновський Микола;

ІІ місце – Слепченко Віктор;

ІІІ місце – Ткачук Оксана.