Спартакіада «Готуюсь до школи!» серед дошкільнят у Малині на Житомирщині

 12.11.2017
Житомирська область

Стрибки у довжину з місця та метання тенісного м’ячика у вертикальну ціль стали наступними видами VІ-ї Спартакіади «Готуюсь до школи!» серед вихованців старших груп Дошкільного навчального закладу №8 “Ялинка» м. Малина на Житомирщині.

У стрибках у довжину з місця переможцем став Саша Абрамов, вже в першій своїй спробі стрибнув на 128 см.. Другий результат (123 см.) і друге місце в Єлисея Лінговського, а Олександр Рябченко і Дмитро Несененко настрибали на «бронзу» - у них обох 114 см.

У дівчат найкращий результат у Насті Петрик – 122 см. Другою тут була Уляна Славкіна (116 см), а на третій сходинці п’єдесталу Настя Марченко (110 см).

В змаганнях з метання тенісного м’ячика у вертикальну ціль переможцями стали Дмитро Несененко і Євгеній Наханьков у хлопчиків та Уляна Славкіна серед дівчаток. Вони тричі із трьох можливих влучили в ціль. Але якщо Уляна відразу зайняла перше місце, то хлопчикам були надані додаткові три кидки. В повторній спробі Дмитро виявився влучнішим. Тож, перше місце посів Несененко, а друге – Наханьков, а на третьому - Артем Люшенко, який у «перестрілці» випередив п’ять інших претендентів у бронзові призери.

У дівчаток Божена Метелицька і Настя Марченко відповідно друга та третя призерки змагань.

Всі призери нагороджені дипломами Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».