«Спорт для всіх» започаткував спартакіаду серед працівників дошкільних навчальних закладів

 09.10.2015
Житомирська область

Шість команд дошкільних навчальних закладів вийшли на старти змагань з дартсу, стрибків через скакалку і ритмічної гімнастики (аеробіки) за програмою 1-ї Спартакіади працівників дитячих садків(вихователі та няні), що пройшли 7 жовтня в приміщенні міської дитячо-юнацької спортивної школи та Ініціатором та основним організатором яких став Малинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх».

В першому виді програми – дартсі – найвлучнішою була Наталія Корнієнко із ДНЗ №4 «Калинонька», другим призером стала Світлана Михайлова (ДНЗ №8 «Ялинка»), а на третю сходинку піднялася Ольга Ковальчук («Калинонька»).

За сумою результатів п’яти учасниць перше місце зайняла команда ДНЗ №8 «Ялинка», на другому місці – ДНЗ №4 «Калинонька», на третьому – Центр розвитку дитини «Сонечко».

Кращою в стрибках через скакалку за 15 секунд стала Сніжана Корзун із «Ялинки». ЇЇ результат – 54 стрибка. Срібним призером тут була Марія Романенко (ДНЗ №6 «Теремок») – 52 разів. А на третє місце претендували відразу троє учасниць: Світлана Кондратенко («Ялинка»), Ольга Ковальчук («Калинонька»), Людмила Назаренко («Теремок»), у яких був однаковий результат – 45 стрибків. В такому випадку за умовами змагань було проведено між ними «дуель», де сильнішою виявилася Світлана Кондратенко І хоча вона показала абсолютно кращий результат – 58 стрибків, це лише бронзова медаль.

В командному заліку в цьому виді програми призерами стали представниці відповідно ДНЗ №6 «Теремок», ДНЗ №8 «Ялинка», ЦРД «Сонечко».

А потім почалася ритмічна гімнастика. Відповідно до жеребкування на майданчик виходили почергово команди в складі п’яти учасниць та демонстрували маленькі спектаклі з предметами і без них. Краще всіх це вдалося продемонструвати представницям Центру розвитку дитини «Сонечко», які і зайняли перше місце. Другий результат у команди «Калиноньки», а третім призером тут стали представниці «Ялинки».

Таким чином за підсумками змагань переможцем 1-ї Спартакіади стала команда Дошкільного навчального закладу №8 «Ялинка» (завідувач Теремта Світлана Володимирівна), на другому місці – Центр розвитку дитини «Сонечко», раніше - ДНЗ №2 «Сонечко»(завідувач Гордієнко Світлана Василівна), на третьому – ДНЗ №4 «Калинонька»(завідувач Гринцевич Ірина Валентинівна).

Нагородження проводив міський голова Олексій Григорович Шостак. Всі призери в особистих змаганнях отримали медалі та грамоти, а переможці додатково призи, а також подарунки від фірми «Амріта». Команди – призери змагань з ритмічної гімнастики нагороджені призами, а їх учасниці – грамотами, а командам-призерам Спартакіади вручені кубки.