Спортивна зима крокує Житомирщиною!

 18.02.2015
Житомирська область

У місті Малині на спортивних майданчиках ЗОШ №4 в рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима - 2015» відбулися спортивні заходи з піонерболу серед учнів середніх (5-7) класі, а також змагання зі стрільби із пневматичної гвинтівки в тирі ДНЗ «Малинський професійний ліцей», в яких взяли участь юнаки та дівчата віком від 15 до 18 років.

Організацію та проведення спортивних заходів здійснював Малинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Піонербол проста командна гра і дуже популярна серед школярів. От нещодавно цілий тиждень в спортивному залі закладу точилися баталії. У хлопців перемогу святкували шестикласники: обидві команди набрали по чотири очки, але в особистій зустрічі 6-Б виграв у 6-А, тому йому і присуджено перше місце. На третьому місці – команда 5-Б класу.

В стрільбі, де прийняло участь майже 50 учасників, найвлучнішим серед юнаків був Микола Савенко. Його результат 33 очки. На другому місці Костянтин Устименко, на третьому – Сергій Євдоченко. До речі, Сергій був єдиним учасником, який зумів попасти в «десятку».У дівчат перемогла Ірина Снітко. Другою тут була Анастасія Колеснікова, третьою – Вікторія Очаківська. Заходи проходили з метою популяризації здорового способу життя та патріотичного виховання молоді

Всі призери нагороджені грамотами Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».