«Триатлон для всіх» на Житомирщині

 05.04.2016
Житомирська область

2-3 квітня у м. Житомир на базі ДЮСШ «Авангард», на центральному стадіоні «Полісся» та на території центрального міського парку обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Житомирською обласною федерацією з триатлону, за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації було організовано та проведено спортивно-масовий захід «Триатлон для всіх» в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх в парках і скверах».

На відкритті заходу була присутня Кирилович Наталія Миколаївна - заслужений тренер України, тренер переможців та призерів Всеукраїнських змагань з триатлону.

Дані заходи вже стали традиційними, проходили у два етапи: плавання у басейні та біг на стадіоні та парку. У заходах брали участь як провідні спортсмени, так і вихованці ЗОШ, ДЮСШ області та діти, для яких ці змагання стали першими в їхньому житті. Була присутня велика кількість глядачів та батьків юних учасників, до речі, вік учасників становив від 6 і до 18 років.

Метою заходу було залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда активного способу життя, що сприяє гармонійному розвитку людини, пропаганда розвитку велоспорту, легкої атлетики та плавання у місті та в області.

«Триатлон для всіх» – це своєрідний майстер-клас, де є можливість початківцям, порівнятися силами з тими, хто має певні досягнення.

Провідні спортсмени приймали участь поза заліком, щоб ті, хто вперше приймав участь були у рівних умовах. Хоча дистанції були мінімальними, але не всі початківці змогли її подолати. Після заходів, кожен, хто не отримав диплом та медаль від Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх» обіцяв, що будуть тренуватись і на наступних наших заходах обов’язково стануть призерами!

Організатори висловлюють щиру вдячність адміністрації ДЮСШ «Авангард» та ЖСДЮСШОР з легкої атлетики за надання спортивно-матеріальної бази.