«Триатлон для всіх» на Житомирщині

 15.06.2015
Житомирська область

11 червня у м. Житомир на базі центрального стадіону «Полісся» та на території центрального міського парку ім. Ю.Гагаріна обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Житомирською обласною федерацією з триатлону, було організовано та проведено спортивно-масовий захід «Триатлон для всіх» в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх в парках і скверах».

.На відкритті заходу була присутня Кирилович Наталія Миколаївна - заслужений тренер України, перший тренер учасниці ХХІХ Олімпійських Ігор Юлії Сапунової, тренер переможців та призерів Всеукраїнських змагань з триатлону.

Цьогорічні заходи, що вже стали традиційними, відрізнялися тим, що у них брали участь як вихованці ЗОШ, вихованці ДЮСШ області та діти з обмеженими фізичними можливостями.

Метою заходу було залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда активного способу життя, що сприяє гармонійному розвитку людини, пропаганда розвитку велоспорту, легкої атлетики та плавання у місті та в області.

«Триатлон для всіх» – це своєрідний майстер-клас, де є можливість початківцям, в тому числі дітям з обмеженими фізичними можливостями, порівнятися силами з тими, хто має певні досягнення.

Призери заходу були нагороджені дипломами та медалями Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх», а переможці – статуетками Центру.