Турнір з настільного тенісу на кубок «Спорт для всіх»

 31.03.2016
Житомирська область

Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації продовжують активно популяризувати здоровий спосіб життя.

Цього разу одним із методів пропаганди спорту та фізичної активності став відкритий обласний захід з настільного тенісу на Кубок ЖОЦФЗН «Спорт для всіх», який проходив в рамках Всеукраїнської програми спортивно-масових заходів серед широких верств населення «Рух, енергія, здоров’я та краса».

Змагання проводилися з 25 по 26 березня в м.Житомир в приміщенні клубу з настільного тенісу «Лідер».

Програма заходу складалася з двох турів: перший - змагання серед школярів, другий – змагання серед студентів та дорослих.

Участь у заході брали як ветерани спорту, учні загальноосвітніх шкіл, студенти, так і пересічні громадяни - тобто всі бажаючі любителі настільного тенісу та активного способу життя. Слід зауважити, що наймолодшому учаснику на момент змагань було 12 років, а найстаршому 76 років. Загалом в заходів прийняли участь більше шестидесяти любителів настільного тенісу.

Переможцями серед школярів стали: І місце – Драч Дмитро;

ІІ місце – Самчик Олександр; ІІІ місце – Таргонський Валерій.

Переможцями серед дорослих стали: І місце – Фатхі Геннадій;

ІІ місце – Зарицький Володимир, ІІІ місце – Калайчев Георгій.

Переможці та призери заходу нагороджені статуетками, медалями та грамотами Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх.»