В Житомирі відбувся відкритий обласний захід з настільного тенісу на кубок «Спорт для всіх»

 19.03.2015
Житомирська область

У м. Житомир завершився традиційний захід з настільного тенісу на кубок «Спорт для всіх» в рамках спортивно-мистецьких заходів серед широких верств населення «Рух, енергія, здоров’я та краса»

Захід проводився протягом 3 днів у два етапи:

1) Відбірковий - серед школярів дівчат та хлопців і серед дорослих.

2) Фінальний етап серед призерів та переможців усіх вікових груп.

Турнір з настільного тенісу був організований обласним центром фізичного населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації з метою популяризації здорового способу життя та залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом.

Змагання були особистими. У цьому турнірі взяли участь майже 90 любителів настільного тенісу з різних міст та районів Житомирської області.

Цікавим та особливо напруженим видався фінальний день заходу. В зустрічі ветерана спорту Зарицького Віктора та 18-річного Шкурапата Володимира в запеклій боротьбі все-таки молодість взяла гору і Володимир став володарем кубка Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» з настільного тенісу.

Переможці та призери заходу були нагороджені дипломами, медалями та кубком Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також призами від спонсорів.