Весіннє свято футболу на Житомирщині

 17.05.2016
Житомирська область

З 11 квітня по 11 травня за ініціативи Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Всеукраїнської Федерації дворового футболу «Футбол у кожен двір», при підтримці Міністерства молоді та спорту України, за безпосередньої благодійної участі футбольного клубу «Динамо» (Київ) у багатьох містах України проводився вже традиційний офіційний турнір з дворового футболу серед дітей вікових груп 13-14 та 15-16 років.

Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, за участю Малинського, Бердичівського, Новоград-Волинського та Коростенського міських центрів «Спорт для всіх», протягом квітня і травня було організоване справжнє футбольне свято, участь в якому взяли більше 60 дворових команд.

13 травня на спортивному майданчику Агротехнічного коледжу відбувся обласний фінал Всеукраїнського заходу з дворового футболу та нагородження фіналістів обласного фіналу, де було визначено команду-переможницю, яка буде представляти Житомирщину на Всеукраїнському турнірі, який відбудеться 28-29 травня у м. Києві.

Бронзовим призером стали команди «Фаворит» та «Крошня», срібним призером – команда «Економіст», а переможцем – команда «Фенікс» з міста Житомир, яка і представить Житомирщину на Всеукраїнських змаганнях у місті Києві.

Призери і переможці заходу нагороджені кубком, дипломами та медалями Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».