Відкритий обласний захід з бадмінтону пройшов у Житомирі

 29.01.2016
Житомирська область

Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» продовжує популяризувати здоровий спосіб життя та активне дозвілля.

 

Цього разу одним із методів пропаганди спорту та фізичної активності за ініціативи Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», при підтримці управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА в місті Житомирі 22-24 січня на базі Комерційного коледжу пройшов відкритий обласний захід з бадмінтону в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима».

 

Для всіх бажаючих любителів бадмінтону та активного способу життя програма заходу складалася з майстер-класу та заходів в таких категоріях: індивідуальні та парні змагання серед чоловіків і жінок, а також у змішаних парах.

 

Загалом в заході прийняло участь більше п’ятдесяти любителів бадмінтону. Всі учасники, навіть ті, які вперше бачили ігровий майданчик для бадмінтону, отримали лише приємні враження та незабутні емоції.

 

Переможці та призеру турніру були нагороджені дипломами та медалями Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».