Відкритий обласний захід з футболу серед дівчат на Кубок центру «Спорт для всіх»

 17.10.2016
Житомирська область

12 жовтня 2016 року за ініціативи Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно за підтримки управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, у спортивному залі Житомирського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету відбувся фізкультурно-оздоровчий захід з футболу серед дівчат на призи обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх в парках і скверах».

Головною метою заходу є популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом залучення дітей, підлітків та дорослих до занять з футболу, запровадження сучасних стандартів активного дозвілля, а також пропаганда здорового способу життя.

У справжньому футбольному святі, взяли участь 5 команд дівчат, а саме команда Житомирського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету, команда Березівської ЗОШ Житомирського району, команда ЗОШ №5 м. Житомира та команда Житомирського базового фармацевтичного коледжу ім. Г.С.Протасевіча.

На церемонії офіційного відкриття заходу були присутні: перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу, голова асоціації ветеранського футболу Радушинський Віктор Мечиславович, заступник директора Житомирського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету, викладач вищої категорії Кондратюк Світлана Володимирівна, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Хільченко Адам Іванович, дворазовий чемпіон Літніх Паралімпійських ігор 2012 року у Лондоні з легкої атлетики, Майстер спорту України міжнародного класу, призер Чемпіонатів Світу та Європи, Чемпіон України з бігу на короткі дистанції, викладач кафедри фізичного виховання торгівельно-економічного коледжу Царук Юрій Григорович, а також ветеран АТО, який цілий рік був на передовій, командир 14 полку Батенков Олександр Леонідович.

Під час церемонії відкриття, головний суддя змагань, арбітр Федерації футболу Житомирської області, тренер з футболу, завідувач кафедри фізичного виховання торгівельно-економічного коледжу Ступаков Дмитро Вікторович отримав Подяку від Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» за популяризацію здорового способу життя і розвиток фізичної культури та спорту на Житомирщині.

Даний захід викликав велику цікавість з боку громадськості, зібрав велику кількість учасників, глядачів та вболівальників.

Призери заходу нагороджені дипломами та медалями, а переможець Кубком Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».

Результати заходу:

1 місце – команда ЖТЕК;

2 місце – команда ЗОШ №5;

3 місце – команда Фармацевтичного коледжу.