«Вільна піраміда» серед ветеранів баскетболу на кубок Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»

 17.11.2015
Житомирська область

14-15 листопада у м. Житомир в приміщенні більярдного клубу «Ріо» Житомирським обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації був організований відкритий обласний захід з більярдного спорту серед ветеранів баскетболу, в рамках масових спортивних заходів «Спорт для всіх – радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

 

Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» зробив вже доброю традицією організовувати змагання з більярдного спорту для різних верств населення Житомирщини. Вже було організовано заходи на більярдних столах, у яких позаминулого року змагалися спортивні родини, минулого року - ветерани футболу, а цими вихідними - ветерани баскетболу.

 

Головна мета заходу: організація змістовного відпочинку, дозвілля і пропаганда здорового способу життя, популяризація розвитку більярдного спорту в місті та області, а також залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

 

Ветерани баскетболу змагалися за Кубок Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з більярдного спорту.

 

Перше місце завоював Малюга Михайло, друге – Тамбов Валерій, а третіми стали - Антонюк Олег і Дашковський Володимир.

 

Усі учасники та глядачі заходу отримали лише приємні враження, переможці та призери заходу були нагороджені дипломами та медалями, а переможець був нагороджений кубком Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».