Волейбол на Житомирщині

 25.02.2016
Житомирська область

20-21 лютого 2016р. в м. Бердичів на базі Бердичівського педагогічного коледжу пройшов відкритий обласний спортивн0-масовий захід з волейболу серед жіночих аматорських команд присвячений пам’яті «Героям Небесної Сотні».

Спортивно-масовий захід організовано Бердичівським міським центром ФЗН «Спорт для всіх» спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту Бердичівської міської ради за підтримки Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».

Змагання проводилися з метою пропаганди здорового способу життя, популяризації занять фізичною культурою і спортом серед мешканців області та вшанування пам’яті загиблих «Героїв Небесної Сотні».

В спортивному заході прийняли участь чотири команди: команда педагогічного коледжу м. Бердичів, команда з м. Козятин, команда з смт. Любар, команда з м.Чуднів. Команди грали за коловою системою. Загалом охоплених в заході 120 осіб.

Команди призери були нагороджені грамотами та медалями, команда переможець нагороджена кубком, грамотою та медалями від Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»

1 місце – команда педагогічного коледжу м. Бердичів

2 місце – команда смт. Любар

3 місце – команда м. Козятин