За кубок Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» змагалися команди арбітрів, федерації футболу та футбольні фанати

 29.11.2017
Житомирська область

Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на протязі 2017 року проведено цілу низку футбольних фестивалів та заходів серед школярів, серед студентської молоді та серед дорослих.

На закриття футбольного сезону на Житомирщині у 2017 році, 25 листопада в оновленому спортивному залі ОК «Енергія» вже третій рік поспіль відбувся фізкультурно-оздоровчий захід з міні-футболу на Кубок обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» в рамках Всеукраїнського фестивалю з нагоди Дня Української армії.

Головною метою заходу є популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом залучення до занять з футболу, а також пропаганда здорового способу життя.

У справжньому футбольному святі взяли участь: команда футбольних арбітрів Житомира до 30 років та команда старших представників арбітрів Житомирщини, команда Житомирської обласної федерації футболу та об’єднана команда футбольних фанатів та обласного центру «Спорт для всіх».

Ігри відбувалися по коловій системі та спортивна фортуна повернулася так, що призові місця розігрувалися аж в останньому матчі турніру, до останньої секунди не було зрозуміло хто стане володарем кубку, а які команди залишаться взагалі без призів.

Бронзу виборола об’єднана команда футбольних фанатів та обласного центру «Спорт для всіх», срібним призером стала молодша команда футбольних арбітрів Житомира, яка як і переможець не програла жодного матчу, але по гіршій різниці м’ячів поступилася чемпіону. Переможцем стала команда – минулорічний срібний призер, старша команда футбольних арбітрів Житомира, яка і стала володарем Кубку «Спорт для всіх» 2017 року.

Призери заходу нагороджені дипломами та медалями, а переможець Кубком Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».