Захід з волейболу на кубок Малинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» на Житомирщині

 10.03.2015
Житомирська область

7 березня в спортивному залі Малинського ЗНВК «Школа-ліцей №1 ім.Н.Сосніної» пройшли змагання на «1-й Кубок Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з волейболу серед команд підприємств, установ та організацій». Крім них, в заході могли приймати участь «збірні» команди, сформовані із любителів цієї популярної та доступної для різних вікових верств населення гри.

Жеребкування будо милостивим до сильніших та розвів їх по різним парам. У півфіналі зустрілися команди «Ветеран» і «Зірка» та «ЗНВК «Школа-ліцей №1 ім.Н.Сосніної» і КС «Оберіг». З однаковим рахунком 2:0 перемогли та вийшли до фіналу «Ветеран» та КС «Оберіг». Зустріч між ними хоча і передбачала деяку інтригу, але сильнішими були досвічені «ветерани». Результат гри 2:0 на їхню користь та кубок у нагороду.

В боротьбі за третє місце «Зірка» перемогла команду ліцеїстів.

Ці змагання стали своєрідним етапом підготовки любителів волейболу до п’ятої міжгалузевої міської спартакіади, що відбудеться 28-29 березня, де гравці будуть представляти свої підприємства.

Але вже через декілька місяців гравці можуть знову об’єднатися в різні команди, щоб виявити сильніших у пляжному волейболі.

Переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами та медалями Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».