Заходи до Дня місцевого самоврядування у Малині на Житомирщині

 08.12.2016
Житомирська область

Вже другий рік поспіль Малинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх» напередодні Дня місцевого самоврядування проводить змагання з дартсу та стрибків через скакалку серед працівників виконавчого комітету Малинської міської ради.

Цього року серед жінок подвійну перемогу святкувала працівниця фінансового управління Ірина Ковальчук. Вона «вибила» 31 очко та настрибала за 15 сек. аж 52 рази. Цьому результату в стрибках через скакалку могли б позаздрити багато старшокласниць.

А перше місце в дартсі Ірина поділила з Марією Кириченко із управління житлово-комунального господарства. Марія також зайняла друге місце в стрибках через скакалку з результатом 43 стрибка. Третьою тут була Анжела Деняченко із відділу культури, а її колега Марина Харитонова стала третьою в дартсі.

Серед чоловіків в стрибках через скакалку переміг архітектор Олексій Візіренко. Його результат 40 стрибків за 15 сек., при цьому він був другим в дартсі. Андрій Мудрий зайняв друге місце в стрибках через скакалку та третє в дартсі. А переможцем в дартсі став начальник відділу освіти Микола Шеренок.

Всі призери та переможці в усіх номінаціях були нагороджені грамотами та медалями Малинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх».