Заходи «Спорт для всіх» з нагоди Дня Незалежності у Малині на Житомирщині

 30.08.2017
Житомирська область

24 серпня з нагоди Дня Незалежності в міському парку культури та відпочинку відбулися змагання з дартсу та стрибків через коротку і довгу скакалку за програмою «Спорт для всіх у парках і скверах», організатором яких виступив Малинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

І не біда, що багатьом учасникам приходилося виконувати деякі вправи під парасольками, оскільки йшов дрібний дощ, який і не думав переставати, але хлопці та дівчата дуже старалися і хотіли попробувати себе у всіх видах програми.

В змаганнях з дартсу серед хлопців до 17 років переможцем став Назар Купневич, друге місце поділили Микита Поляков і Олександр Лимак, на третьому - Дмитрій Козленко.

Серед дівчат перше місце зайняла Марія Філоненко, другою була - Олександра Полякова, а Дар’я Гребеник і Ліза Залісна з однаковим результатом стали третіми призерами..

В стрибках через скакалку за 15 секунд призерами відповідно стали Марія Філоненко, Катя Вербицька, Іванна Супрун серед дівчат, а Назар Кузнецов і Олександр Сорока були кращими серед хлопців, на другому місці Артем Дудник, на третій сходинці – Микита Поляков.

В стрибках через довгу скакалку у хлопців перемогу святкували Олександр Сорока (1 місце), Микита Поляков (2), Олександр Левков (3) у хлопців та Катя Вербицька, Олександра Полякова і Марія Філоненко у дівчат.

Слід зазначити, що змагання неочікувано стали «міжнародними», оскільки дві учасниці Марія Філоненко і Іванна Супрун є громадянками Чехії, і в Малині перебували в гостях у своїх бабусь.

Крім того, міський центр ФЗН «Спорт для всіх» спільно з Громадською організацією «Рідна Малинщина» вперше провели коротке тестування фізичного стану всіх бажаючих: виміри артеріального тиску, динамометрію кистей рук та спірометрію легенів. Бажаючих виявилося майже 30 осіб від 6 до 66 років., особливо сподобався хлопцям динамометр, який дозволяв виясняти між собою, хто більше «вижме».

Всі призери змагань нагороджені дипломами та призами від Малинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх».