Заходи з футболу з нагоди Дня Незалежності України у Малині на Житомирщині

 23.08.2016
Житомирська область

Малинським міським центром ФЗН «Спорт для всіх» спільно з дитячо-юнацькою спортивною школою напередодні Дня Незалежності на міському стадіоні «Авангард» ім. А.Деняченка було організовано відкриті міські заходи з футболу серед хлопців 2002 – 2004 років народження пам’яті тренера-викладача Малинської ДЮСШ Горая Владислава Феліксовича, в яких взяли участь команди вулиць та мікрорайонів, зокрема «Мрія» (мікрорайон заводу «Прожектор»), «Михайлівські дракони» (м/р «Лікарня»), «Паперовик» (м/р паперової фабрики), «Будівельник» (смт.Гранітне), «Зірка» тощо.

Спочатку були проведені попередні ігри, внаслідок яких виявилися сильніші команди, які і розіграли призові місця. У грі за третє місце «Паперовик» переміг «Будівельник», а у фіналі зустрілися «Михайлівські дракони» та «Мрія». Гравці останньої тільки наприкінці гри зуміли забили четвертий гол, що забезпечило їм виграш з рахунком 4 : 3.

Крім того, були визначені кращі юні футболісти в номінаціях «Кращий воротар», «Кращий захисник», Кращий нападник» та «Кращий бомбардир».

Серед воротарів кращим визнано Віталія Онищенка, серед захисників – Олексій Вождай, а серед нападників – Владислав Ілючок.

Кращим бомбардиром став Данило Харченко. На його рахунку сім забитих голів.

Всі команди-призери та переможці в усіх номінаціях були нагороджені грамотами та кубками Малинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх».