Змагання за кубок Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»

 02.12.2015
Житомирська область

За ініціативи Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Всеукраїнської Федерації дворового футболу «Футбол у кожен двір», при підтримці Міністерства молоді та спорту України, протягом 2015 року містах України, з метою залучення широких верств населення до активного способу життя та популяризації розвитку футболу, в містах України проводяться футбольні турніри до участі в яких залучаються всі любителі цієї найпопулярнішої гри в світі.

Житомирщина активно долучилась до цієї спортивної акції, адже це популяризація здорового способу життя.

Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у 2015 році проведено ціла низка футбольних фестивалів, а саме в літніх оздоровчих таборах, серед школярів та серед студентської молоді. Набув серйозної популярності вже традиційний для Житомирщини «футбольний фрістайл» для майбутніх футбольних зірок, а футбольний турнір серед дворових команд цього року отримав статус Всеукраїнського та підтримку ФК «Динамо» Київ.

А на закриття футбольного сезону на Житомирщині у 2015 році, 29 листопада у спортивному залі «Обленерго» відбувся фізкультурно-оздоровчий захід з міні-футболу на Кубок обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх в парках і скверах».

Головною метою заходу є популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом залучення до занять з футболу, а також пропаганда здорового способу життя.

У справжньому футбольному святі, взяли участь 6 самих різноманітних команд, а саме збірна команда депутатів та представників місцевого самоврядування, команда журналістів телеканалу «СК1», команди футбольних арбітрів Житомира та з Бердичева, команда КВН-щиків та команда футбольних фанатів.

Даний захід викликав велику цікавість з боку громадськості, зібрав надзвичайно велику кількість глядачів та вболівальників.

Призери заходу нагороджені дипломами та медалями, а переможець Кубком Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».

Бронзовим призером стала команда футбольних арбітрів Житомира, яка у наднапруженому матчі за 3 місце на останніх секундах здобула перемогу над командою футбольних фанатів. Срібний призер - команда футбольних арбітрів Бердичева, а переможець - збірна команда депутатів та представників місцевого самоврядування, яка і стала володарем Кубку «Спорт для всіх» 2015 року.