Новини

Черкаська область

Робоча зустріч у м.Умань

07.11.2021, в м.Умань Черкаської області, відбулась робоча зустріч директора Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Andrey Rebryna та мера міста Ірина Плетньова, на якій обговорювалася реалiзацiя проекту "Активні парки- локацiї здорової України" в регіоні.

День координатора у м. Сміла

06.11.2021, на Черкащині, у м. Сміла відбувся День координатора.У рамках заходу були присутні та долучилися до активностей директор Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Andrey Rebryna та директор Черкаського обласного «Спорт для всіх» Марія Шелест.

Фестиваль ранкової зарядки “Рух заради здоров’я”.

Комунальна установа Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з Віділенням Національного олімпійського комітету в Черкаській області за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА проводить фестиваль ранкової зарядки “Рух заради здоров’я”.

Нагородження переможців онлайн турніру з шахів з учасниками бойових дій

25 квітня КУ ЧОР  "Черкаський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"у форматі  он-лайн турніру було проведено турнір з шахів з учасниками бойових дій.

УВАГА! Конкурс

Комунальна установа Черкаської обласної ради "Черкаський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" оголошує цікавий конкурс для дітей віком від 10 до 15 років.

Черкаський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"


Залишившись вдома на карантині, не забуваємо про підтримку свого здоров’я.
Давайте разом зробимо карантин корисним.
Щоденно від заступника директора Ориненко Ірини, будуть виставлятися відео із різними фізичними вправами.
Метою цих відеороликів є:
⚡Проведення часу в період карантину з користю для організму;
⚡Підтримка фізичного стану дистанційно;
⚡Залучення різних верств населення до занять спортом.
Комплекс вправ виконується 3-5 підходів, перерив між підходами 45-60 секунд. Завжди в інтенсивні. Слідкуйте за диханням. Якщо орієнтуватися за часом важче, спробуйте кожну вправу 15-20 разів/3-5підходів:
1 вправа – навхрест коліно/лікоть присідання: 30 секунд вправи / 15 секунд відпочинок
2 вправа – Джек стрибки: 30 секунд вправи / 10 секунд відпочинок
3 вправа – маршируючий глютеновий міст: 30 секунд вправи / 15 секунд відпочинок
4 вправа – прес: 30 секунд / 10 секунд відпочинок.
Бажаємо всім 36.6
.
.
.
#залишайсявдома #sport #cherkassy #stayathome #україна #коронавірус #спорт #карантин

Вітаємо Волошина Олександра Олександровича

ВІТАЄМО з днем народження директора Черкаського обласного фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ВОЛОШИНА ОЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА!

Легкоатлетичний пробіг з нагоди Дня української армії та визволення м. Черкаси

10 грудня 2016 року відбувся легкоатлетичний пробіг, з нагоди Дня української армії та визволення міста Черкаси, проведений обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з КЛБ «Ритм». Пробіг відбувся по маршруту Пагорб Слави — мікрорайон «Дахнівський» — с. Свидівок (дистанція 20 км). В основу заходу була покладена популяризація фізкультурного руху, пропаганда здорового способу життя, залучення широких верств населення до постійних занять фізичною культурою та спортом.

Сторінка 1 із 9