Новини

Херсонська область

ВІТАЄМО Ротоноса Сергія Олексійовича!

ВІТАЄМО від щирого серця з днем народження директора Херсонського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ротоноса Сергія Олексійовича!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у вашій роботі на благо громади! З повагою, колектив Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»

Олімпійський урок з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту пройшов у Херсоні

День фізичної культури та спорту України відзначається в другу суботу вересня. Вперше це свято відзначали в 1994 році, після виходу відповідного президентського указу.

Відкритий кубок з пляжного волейболу пройшов на Херсонщині

20 серпня у Гідропарку на волейбольному майданчику пройшов Відкритий кубок з пляжного волейболу присвячений 26 річниці Незалежності України. Участь в ньому прийняли 12 команд з м. Херсона та області. Судійство забезпечили кваліфіковані судді з федерації волейболу Херсонської області. Долучались і відпочиваючі, які порадували своєю грою глядачів. Всі пристутні впевнелись,що пляжний волейбол, окрім традиційних для волейболістів стрибучості, хорошої реакції, сили, відчуття м'яча, вимагає особливої атлетичності (у грі на піску спортсменам доводиться частіше здійснювати стрибки і ривки) і витривалості,тому що температура вчора перевищувала 35 градусів.

«Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

26 травня 2017 року обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з обласним відділенням НОК України провели спортивно – масовий захід "Веселі старти" серед дошкільнят з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Змагання проходили у м. Хмельницькому.

У Херсоні підняли Олімпійський прапор на честь відкриття ХХХІ літніх Олімпійських Ігор

Підняті Державний та прапор Національного олімпійського комітету України на честь відкриття ХХХІ літніх Олімпійських Ігор 2016 року та у підтримку спортсменів Херсонщини

Херсонщина урочисто провела своїх спортсменів на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро

8 липня у м. Херсоні на площі Свободи за підтримки обласної державної адміністрації і обласної ради управлінням молоді та спорту ОДА разом з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулася урочиста церемонія проводів херсонських спортсменів - членів національної олімпійської команди України, які вибороли олімпійські ліцензії, на ХХХІ літні Олімпійські ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

У Херсоні відбувся велопробіг «Херсонські вело-50», присвячений 25-й річниці незалежності України

У неділю, 3 квітня у м.Херсоні вперше стартував велопробіг «Херсонські вело-50», присвячений 25-й річниці незалежності України.

Захід організований об’єднанням «Велофорум Херсона», громадською організацією «Велохерсон», Херсонським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки обласної державної адміністрації.

У Херсоні проведено міський етап «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

19 березня 2016 року у м. Херсоні на базі Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 5 Херсонської міської ради відбувся ІІ (міський) етап змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я», який організували управління освіти Херсонської міської ради за підтримки обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» .

Сторінка 1 із 3