Новини

Кіровоградська область

День захисту дітей на Кіровоградщині

День захисту дітей. Змагання "тато, мама і я - спортивна сім'я". Кетрисанівська громада.

На Кіровоградщині визначено переможців обласного фізкультурно-оздоровчого заходу “Мама, тато, я – спортивна сім’я”.

Захід проводився Кіровоградським обласним центром фізичного здоров՚я населення "Спорт для всіх" протягом трьох днів з 22 по 24 травня 2020 року.

Фізкультурно-оздоровчий захід «VeloRuhZaraduZdorovya» фінішував на Кіровоградщині

У Заході, який проводиться Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” протягом 10 – 20 травня 2020 року взяли участь усі бажаючі жителі та гості Кіровоградської області.

На Кіровоградщині стартував фізкультурно-оздоровчий захід «VeloRuhZaraduZdorovya»

На Кіровоградщині стартував фізкультурно-оздоровчий захід «VeloRuhZaraduZdorovya».

Захід проводиться Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» з 10 по 20 травня 2020 року.

Фестиваль ранкової руханки "Рух заради здоров'я"

Фестиваль ранкової руханки "Рух заради здоров'я" проводився Кіровоградським обласним центром фізичного здоров'я населення "Cпорт для всіх'' в усіх містах, районах та ОТГ області 27 квітня 2020 року.

«Масляна» у Первозванівці

 29 лютого в с. Первозванівка, що на Кіровоградщині проведено обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Масляна» Захід проведено спільно  Кіровоградським обласним та Первозванівським місцевим ЦФЗН «Спорт для всіх».

У Кропивницькому проведено Фінал «Спортивна зима»

21 лютого 2020 року Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації проведено Фінал обласних фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима».

Сторінка 1 із 5