Новини

Сумська область

#Нелінуйсярухайся у Сумах

15 серпня 2020 року на Покровській площі біля пам’ятника ЦУКРУ-РАФІНАДУ Комунальним закладом Сумської обласної ради «Сумський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації та відділенням Національного олімпійського комітету України в Сумській області був проведений четвертий етап впровадження відкритого мультиспортивного простору для тренувань на свіжому повітрі в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу #НелінуйсяРухайся


Ми щасливі мати колег, на яких ми можемо покластися при організації та проведенні будь-яких наших заходів, вдячні цим людям за професіоналізм, бажання розвивати фізичну культуру і спорт в Сумській області, а саме:

заступнику голови Сумської обласної державної адміністрації – Тетяна Мироненко;
начальнику управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації - Євген Походня;
голові відділення Національного олімпійського комітету України в Сумській області – Олена Петрова;
директору спортивного клубу "B-tone", майстру спорту з вільної боротьби, призеру міжнародних турнірів з CrossFit – Дмитро Стриженок;
тренеру вищої категорії з кіокушинкай карате, володарем 2 дану - Олександром Шевченко;
заслуженому тренеру України з тхеквандо Олександром Хоменко;
сертифікованим тренерам - Аллою Федоренко, Іриною Левитською та Мариною Любивою.


Спочатку була активна розминка, далі глядачі мали можливість познайомитись з такими видами єдиноборств, як кіокушинкай карате та тхеквондо. Спортсмени Центру вищої спортивної майстерності з тхеквондо та вихованці Сумського палацу дітей та юнацтва зі східних єдиноборств продемонстрували навики володіння спортивного напрямку та майстер-класи. Юні спортсмени отримали подарунки від НОК Ураїни. Потім всі бажаючі мали можливість показати свою влучність у грі в дартс та отримати грамоти та медалі від КЗ СОР «СОЦ ФЗН «Спорт для всіх».

Руханка у стилі Zumba

01.08.2020 Сумським обласним центром фізичного здоровя населення "Спорт для всіх" за підтримки управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації та відділенням НОК України в Сумській області  провели вже традиційну суботню розминку, тренування "Zumba", тренування з хокею на траві та вікторину на Олімпійську тематику.


Привітати учасників завітали:
- начальник управління молоді та спорту СОДА  Євген Походня,
- голова відділення НОК України в Сумській області  Олена Петрова,
- директор КЗ СОР "Сумський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"  Александр Гриценюк.
Проводилися заходи, що передбачають організацію тренувань з тренерами, спортсменами, спортивними федераціями з метою залучення громадян до регулярних занять фізичною культурою і спортом та пропагандою здорового способу життя.


Спортивну суботню руханку для всіх вікових категорій провела майстер спорту зі спортивної акробатики, тренер групових та індивідуальних занять з фітнесу Крістіна ЧЕРЕДНИК.
Також, всі охочі, які полюбляють танцювати, зануритись у запальні танці на тренуванні «Zumba» під керівництвом сертифікованого тренера танцювального проекту «Живи танцюючи!» – Олени Шкурат.


Вихованці Сумської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву "Динамо" з хокею на траві продемонстрували навички володіння ключкою під керівництвом тренерів-викладачів: майстра спорту міжнародного класу – Діани Тагієвої та Заслуженого тренера України – Наталії Кукаріної.

116877586 3378205662246295 8168978492562170070 o

 

ВІТАЄМО Жаботинського Романа Володимировича!

ВІТАЄМО від щирого серця з днем народження директора Сумського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Жаботинського Романа Володимировича!

ВІТАЄМО Крамара Владислава Йосиповича!

Від щирого серця вітаємо з днем народження заступника директора Сумського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Крамара Владислава Йосиповича!

Бажаємо Вам й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро. Бажаємо міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах та сподіваннях!

З повагою, колектив Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»

«Олімпійське літо» об’єднало оздоровчі табори Сумщини

В мальовничому куточку Сум, в таборі «Орлятко» за участю дітей з декількох таборів відбулось урочисте олімпійське свято – Спартакіада серед міських таборів в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах “Олімпійське літо”.

Спортивні Бережани

Протягом листопада-грудня місяців цього року Тернопільський обласний та Бережанський районний центри ФЗН «Спорт для всіх» провели ряд спортивних змагань в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Ти зможеш, якщо зміг я» серед дітей-вихованців Бережанської обласної комунальної ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням трудового навчання.