Новини

Житомирська область

Відкритий турнір з міні-футболу пам’яті героїв АТО присвячений Дню захисника України у Бердичеві

Бердичівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», на спортивному майданчику зі штучним покриттям у м. Бердичеві, відбувся відкритий спортивно-масовий захід з міні-футболу пам’яті героїв АТО присвячений Дню захисника України.

Мета та завдання спортивного заходу :

- вшанування пам’яті героїв АТО;

- популяризація міні-футболу серед молоді;

- підвищення майстерності юних спортсменів;

- пропаганда змістового та здорового способу життя;

- залучення молоді та дорослих до патріотичного виховання.

Переможці заходу були нагороджені кубком, дипломами та цінними подарунками від відділу молоді та спорту виконавчого комітету Бердичівської міської ради, Бердичівської Асоціація футзалу, МЦФЗН «Спорт для всіх».

Бадмінтон у Житомирі

Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту у спортивному залі ЖТЕФК КНТЕУ, відбувся фізкультурно-оздоровчий захід з бадмінтону серед школярів і студентів ?
 
Головною метою заходу є популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення шляхом залучення до занять з бадмінтону, адже окрім доступності цього виду спорту, бадмінтон допомагає розвивати координацію та влучність, що позитивно впливає на здоров'я людини ?
 
Вдячні нашим колегам із Житомира за файно проведений захід, та за позитивні емоції, які відчули учасники заходу ?

Веселі старти на воді у Житомирі

Фізкультурно-оздоровчий захід «Веселі старти на воді» в рамках обласного етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній канікулярний період на Житомирщині

Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту, 28 серпня 2020 року у м. Житомирі на території Гідропарку, веслувальна база «Чайка», відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Веселі старти на воді» серед хлопців та дівчат шкільного віку. Команди складалися з 12 осіб та представника (тренера) команди.

Основні цілі і завдання заходів:

- популяризація здорового способу життя;

- формування у дітей свідомої потреби у систематичних заняттях фізичною культурою;

- профілактика шкідливих звичок – наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму;

- презентація форм організації фізично активного довкілля.

Головною метою Заходу є навчання дітей плаванню, як однією з життєво необхідних навичок.

Переможці були нагородженні дипломами та медалями від Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Спортивно-масові заходи з нагоди Дня Незалежності України у Житомирі

Спортивно-масові заходи з нагоди Дня Незалежності України

24 серпня у м. Житомир відбувся відкритий  спортивно-масовий захід серед широких верст населення з нагоди Дня Незалежності України.

Організатори заходу Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з департаментом культури, молоді та спорту облдержадміністрації та обласним відділенням Національного олімпійського комітету України.

До заходу допускалися всі бажаючі без поділу на вікові категорії.

Учасники змагалися у таких дисциплінах: настільний футбол, настільний хокей, настільний теніс, шахи, шашки, дартс, бадмінтон, стрільба з лука.

Метою заходу було популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку.

Найактивніші учасники змагань отримали пам’ятні подарунки.

Обласний захід «Таеквон-до для всіх» в рамках соціальної компанії «Не лінуйся! Рухайся!»

7 серпня у м. Житомир на території стадіону «ЖТЕК» відбувся відкритий  обласний захід «Таеквон-до для всіх» в рамках соціальної компанії «Не лінуйся! Рухайся!».

Організатори заходу Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», спільно з Федерацією ТАЕКВОН-ДО І.Т.Ф. в Житомирській області за підтримки департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації.

До заходу допускалися хлопці і дівчата, які були розподілені на 4 вікових групи: 7-8, 9-10, 11-13 та 14-17 років.

Учасники змагалися у бігу на 300 м та 900 м, віджиманні, прес, метання метболу, удари ногою у висоту та удари на швидкість.

Метою заходу було залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда активного способу життя, що сприяє гармонійному розвитку людини, популяризації та розвитку таеквон-до в області.

Переможці змагань були нагородження дипломами та медалями ЖОЦФЗН «Спорт для всіх»

Сторінка 1 із 21