Свято для Івано-Франківських дошкільнят

 02.06.2016
Івано-Франківська область

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Саме цій урочистій даті і було присвячено спортивне свято серед дошкільнят у ДНЗ №9 «Дзвіночок», яке було проведено цього дня Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки обласної ради.

Головною метою даного свята було формування у дошкільнят сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом, розвиток рухових умінь, навичок і фізичних якостей за допомогою рухливих ігор та спортивних естафет.

На урочистому відкритті спортивного свята дошкільнят привітав директор ОЦФЗН «Спорт для всіх» Святослав Бойко та заступник начальника управління спорту Назарій Павлів, багаторазовій рекордсмен України, який продемонстрував деякі силові вправи малятам, показав їм фрагмент телешоу «Україна має талант» з своєю участю та подарував їм на згадку відкритки.

Програма спортивного свята включала в себе низку спортивних естафет, які супроводжувались різноманітними рухливими іграми. Всього у спортивному святі взяло участь понад 50 дошкільнят.

У спортивних естафетах перемогу здобула команда дошкільнят «Сонечко», другу сходинку посіли дошкільнята з команди «Квіточка» та третю почесну сходинку зайняли малята з команди «Дзвіночок».

Команди переможці та призери були нагороджені грамотами, значками та медалями, а всі інші учасники за активну участь у спортивних естафетах теж отримали грамоти та значки від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а дошкільний навчальний заклад № 9 отримав спортивний інвентар від центру.

В цілому свято пройшло дуже гарно, дошкільнята отримали масу позитивних емоцій.