Олімпійське літо на Харківщині

 11.09.2019
Харківська область

Протягом всього літа для дітей, які відпочивали в пришкільних таборах і дитячих санаторно-оздоровчих комплексах проводились спортивно-масові змагання в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

Такий захід вже став традиційним для Харківської області. Організаторами якого виступили комунальний заклад Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації та відділення Національного Олімпійського Комітету в Харківській області.

Головною метою проведення цих заходів є залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом через організацію для них активного дозвілля, а також популяризації олімпійських принципів серед широких верств населення.

Так, працівники Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали в 23 літні табори Харківської області на 42 зміни, де було залучено близько 7000 учасників, до програмам спортивного характеру, які включали різноманітні естафети та змагання, сприяли гарному настрою у дітей, які із захопленням змагались за перемогу. Гарні спогади про змагання спонукатимуть дітей до занять спортом та виховуватимуть любов до фізичної культури у подальшому житті.

По завершенню змагань у кожному таборі переможці та учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами від Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та подарунками від Національного Олімпійського Комітету в Харківській області.