День миру, здоров’я, спорту та дитячих посмішок в Одесі

 06.08.2019
Одеська область

30 липня в Одесі більше 200 дітей з інтернатів, приютів, будинку малюків, багатодітних сімей, сиріт та дітей переселенців зібрались з нагоди щорічного благодійного свята  миру, дружби, спорту та здоров’я.

Перша концертна частина  свята проходила у актовій залі  університету.

Далі фізкультурно-оздоровче, спортивно-масове дійство  від  Одеської обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувалося на сучасному спортивному майданчику.

Найменші дітки віком до семи років  розважалися рухливими іграми з аніматором.  А старші чотири команди по 20 дітей взяли участь у «Веселих стартах».

Активні,  азартні , запальні дітлахи з радістю долали комбіновані естафети. Учасники показали справжню спритність, швидкість та завзятість.
Далі команди перейшли на перетягування канату. Там, як завжди, відбувалися справжні баталії.

На завершення свята дітей пригостили смаколиками і водою та вручили солодощі і цінні подарунки.          

Організатори свята: правопросвітницький клуб «Одеська мрія», Robin's nest camp та обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За організацію і проведення заходу на високому рівні Почесними грамотами нагороджені обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та працівники Центру.

У святі взяли участь почесні гості з Америки: засновник та беззмінний лідер організації UAC Клари Паскаль, і член ради директорів - Чарльз Крепке і Сьюзан Макферсон та Сергій Кивалов -  Почесний громадянин  міста Одеси і Одеської області, президент Національного університету «Одеська юридична академія», які вітали присутніх та веселилися разом зі всіма.