Дворові баталії на Одещині

 16.07.2019
Одеська область

11 липня на спортивному майданчику по вул. Армійської 554, у "Квадраті" (військове містечко) для всіх бажаючих  проходили фізкультурно-оздоровчі заходи - «Спорт для всіх в кожному дворі».

Пара годин рухової  активності, що складалась з різноманітних фізичних вправ зі скакалками, обручами, м'ячем,  дуже сподобалась дітям та молоді.

Працівники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  побудували  веселі змагання в 4 етапи. На двох спортивних майданчиках одночасно діти та молодь, поділені за віковими группами  використовували спортивний  інвентар.

Вправи зі скакалками та обручами виконували понад 20 дітей.  Були і ті, хто спробували стрибки на скакалці вперше,їм охоче  допомагали освоїти  новий вид фізичних вправ.

Вправи з м'ячем також були дуже цікавими. Окрема група хлопчаків та дівчат  намагалась влучити в ворота трьома різними способами та попасти в ціль.

Тренування з гри в ДАРТС  по – ходу перетворилось на змагання.       

Після закінчення заходу, більше половини учасників залишились на спортивному майданчику з інвентарем і продовжували грати в рухливі ігри.

Всі учасники та переможці  окремих змагань отримали подарунки від центру "Спорт для всіх".