Олімпійський тиждень в Усатівському НВК на Одещині

 07.10.2016
Одеська область

З метою пропаганди здорового способу життя, на території Усатівського НВК «школа-гімназія» ім. П. Д. Вернидуба проведено «Олімпійський тиждень».

Спортивним заходам передувала урочиста святкова загальношкільна лінійка з нагородженням учасників спортивних заходів, проведених Одеською обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Урочистісь супроводжувалась яскравими виступами хореографічного та вокального колективів, аматорів художнього слова.

Протягом Тижня проводились різноманітні спортивні змагання, флєшмоби та уроки присвячені спорту та здоровому способу життя.

В перший день відбулися змагання «Старти надій», що покликали в спортивну залу учнів і вчителів НВК. Тут відбулася справжня завзята боротьба: стрибки у довжину з місця, віджими від підлоги - це далеко не повний список усіх спортивних, конкурсних випробувань.

У наступні дні у спортивній залі знову було тісно. Тут збиралися не лише хлопчики та юнаки, які змагалися в силі та міцності (підтягування на перекладині), а й дівчата зі скакалками, обручами.

Під час проведення Олімпійського тижня учні та вчителі проявили високу активність. В кожному класі був проведений урок на олімпійську тематику. Вчителі теж змагалися у конкурсі на кращу, найцікавішу спортивну інформацію. Відбулася урочиста зустріч з чемпіоном України, Європи, Світу з карате - майстром спорту міжнародного класу Потьомкіним Олегом Михайловичем.

За підсумками Олімпійського тижня, переможці спортивних заходів були нагороджені дипломами та грамотами обласного центру «Спорт для всіх», відділення НОК України в Одеській області.