Спортивний фестиваль Грація та здоров’я в Одесі

 21.05.2019
Одеська область

Щорічний фестиваль «Грація та здоров’я»  проведено 7 травня обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» у співдружності з Вищим навчальним комунальним  закладом  «Одеське педагогічне училище».

500 юних, молодих, талановитих , спортивних, елегантних чарівних  та енергічних красунь  (22 групи) поборолися за перехідні кубки «Кузнєцових» і «Спорту для всіх» кубки організації «Спорт для всіх» - «Міс спортивна аеробіка» і «Міс танцювальна аеробіка».

Це було дійсно фізкультурно-оздоровче, спортивно-масове дійство. Усі колективи показали високий рівень підготовки, синхронність, гарно підібрані музичні композиції та костюми.

В результаті перехідні кубки за І місце отримала група Дошкільного факультету Д-32 , титул міс «Танцювальна  аеробіка» виборола група Д-21, міс «Спортивна аеробіка» дістався красуням групи Ш-22.

Всі інші колективи номіновані : Міс «Спорт», «Здоров’я», «Екзотика», «Винахідливість», «Оригінальність», «Грація», «Досконалість», «Елегантність», «Чарівність», «Екстравагантність», «Фантазія», «Талант», «Ритмічність», «Усмішка», «Естетичність», «Дружба», «Пластичність», «Шарм» «Енергійність та «Глядацькі симпатії».

Свято спорту, енергії та краси, проведене в рамках акції «Здорова молодь - здорова нація» за підтримки  управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації.

Нагороди та спортивний інвентар від Організації «Спорт для всіх» вручила директор Алла Куликовська.