„Олімпійське літо” в гостях у „ Лісовому”

 22.06.2015
Тернопільська область

OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption] 17 червня „Олімпійське літо” завітало в гості в оздоровчий табір „Лісовий” с.Скоморохи Бучацького району.

У „Лісовому” цьогоріч відпочивають діти з Києва, Полтави та Тернополя.

Кожен колектив придумав собі цікаві назви команд – це „ Бікасики” , „Патріоти”, „Хортиця”, „Козачки”, „ Водограй”, „Бунтарі”, „Мандрівники” , та ін.

Діти змагались у „Бігу змійкою” між фішками, дартсі, естафеті „боулінг”, веденні футбольного м'яча, стрибках на скакалці, метані мішечків у горизонтальну ціль, естафеті із спеціальними тарілочками „фрізбі”, „флорбол” , „баскетбол”, естафеті на спритність та рівновагу, „хто швидше” та ін.

Діти із задоволенням випробовували свої сили та за перемогу в кожній естафеті отримували „талон здоров’я ”. Якщо когось із дітей не влаштовував свій результат, він мав змогу позмагатись стільки разів, скільки мав сил та бажання здобувати перемогу. Отже, окрім виховання фізичних якостей діти, змагаючись багато разів, виховують і неабиякі морально-вольові якості.

А закінчились змагання нагородженням: учасники отримали справедливо завойовані у боротьбі медалі, відзнаки, призи з логотипом від організатора – Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, ТОВ Видавництва „Школярик”, та призи на згадку від Тернопільського обласного відділення НОК України.