Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» у Ківерцівському районі триває

 02.05.2017
Волинська область

Робоча група, яку очолив директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад 25 квітня 2017 року відвідали місто Ківерці та Ківерцівський район.

Мета візиту – надання організаційно-методичної допомоги в організації та проведенні Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», що триває з 1 по 30 квітня та технічний огляд майданчиків за місцем проживання і відпочинку.

У місті Ківерці відвідали школу №1, де облаштований спортивний майданчик для фізичної підготовки з тренажерами обладнанням. Він потребує фарбування. В парковій зоні відпочинку міста побудовані нові спортмайданчики, проте мешканці міста зневажливо ставляться до міського майна та пошкоджують його. Міський стадіон, бігові доріжки та трибуни потребують реконструкції та модернізації.

Загалом місячник проходить на хорошому рівні. До роботи по упорядкуванню спортивних майданчиків залучені комунальні служби, мешканці міста та спортивна громадськість.

У Ківерцівському районі планується упорядкувати 48 майданчиків, з них 8 – у місцях масового відпочинку населення. Проте на це виділено, на жаль, лише 1 тисяча гривень з районного бюджету та планується залучити позабюджетних 5 тисяч гривень. А з міського бюджету виділено 70 тисяч гривень на утримання спортивних споруд в місцях проживання та відпочинку.

Також делегація зустрілась із міським головою Володимиром Жгутовим, першим заступником міського голови Ольгою Поліщук, заступником голови райдержадміністрації Юліаном Таранчуком, завідувачем сектору у справах молоді та спорту Марією Хазанюк і спортивною громадськістю та обговорила ряд питань щодо утримання спортивних споруд, розвитку спортивної інфраструктури, підтримки масового спорту та фізичної культури в місті Ківерці та забезпечення діяльності міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».