2-й фестиваль пляжного футболу на Запоріжжі

 29.08.2017
Запорізька область

На протязі двох тижнів з 14 по 25 серпня 2017 року на центральному міському пляжі міста Запоріжжя відбувався Фестиваль пляжного футболу серед юнацьких команд 2005-2006 р.н. та 2007-2008 р.н в рамках спортивно-масових заходів «Олімпійське літо» з нагоди Дня Незалежності України під гаслом «Здорові діти - здорова нація».

Організаторами змагань виступили Управління спорту та фізичної культури департаменту спорту, сімї та молоді Запорізької міської ради, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та Запорізького обласного відділення Національного олімпійського Комітету України.

Головною метою проведення змагань є пропаганда пляжного футболу серед мешканців міста, пропаганда здорового способу життя, залучення юнаків до занять фізичною культурою та спортом, підвищення спортивної майстерності футболістів, популяризації фізичної культури та спорту серед юних футболістів, а також організації активного та змістовного дозвілля дітей на літніх канікулах. І безумовно виявлення найсильніших команд та футболістів.

У змаганнях взяли участь по 6 команд в кожній віковій групі.

Згідно з положенням проведення змагань ігри проходили в одне коло, кожний з кожним. Велика подяка головному судді змагань Кравченко Юрію , головному спеціалісту КЗ «Запорізький обласній центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Біляєву Володимиру, а також КП «Титан» за організацію змагань та чудову підготовку спортивного майданчика.

Ігри проходили у напруженій і дуже цікавій боротьбі. Були і сльози радості за перемоги і сльози розчарування за прикрі поразки. Але переможених у цих змаганнях не було. Усі учасники змагань були націлені лише на перемогу. В старшій віковій групі ФК «Аякс» в п’яти матчах здобув п’ять перемог! Чудовий результат! Тренер команди Артем Капітан. Переможці отримали золоті медалі і кубок. Футболісти ФК «Торнадо» стали володарями срібних нагород. І бронзові нагороди отримала команда «Мегаполіс-104». Без подарунків не залишився ніхто. У кожній команді було визнано кращого гравця. Подарунки були надані Запорізьким обласним відділенням Національного олімпійського комітету України ( Начальник відділення Лобанов Володимир ).

Новачок змагань ФК «Темп» Відрадне, Запорізького району отримав в подарунок м’яч від Запорізької обласної федерації футболу ( Голова Межейко Віктор). Приз вручив директор КЗ «ЗОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Рибченко Олег.

В молодшій групі перше місце посів ФК «Юпітер» ( тренер Євген Громов ), друге ФК «Голкіпер» ( тренер Олександр Руденко ), третє ФК «Аякс» ( тренер Андрій Табурянський ).

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради (Директор Олег Рибченко) висловлює велику подяку усім дітям та тренерам команд за участь у змаганнях, а також усім організаціям і установам та партнерам за співпрацю у підготовці та проведенні чудового спортивного Фестивалю. 16-тий поспіль футбольний сезон на Запоріжжі майже завершено. Також висловлює надію та побажання на подальшу плідну співпрацю у розвитку сільського спорту.