Обласний турнір з футболу до Дня Перемоги

 15.05.2017
Запорізька область

6 травня 2017 року на центральному стадіоні селища Веселе Веселівського району Запорізької області відбувся відкритий обласний турнір з футболу 11х11 під гаслом «Здорова молодь – здорова нація». Організатором змагань виступив комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради ( директор Олег Рибченко) та Веселівський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Юрій Козюра) за підтримки Веселівської селищної ради ( голова Петро Кіяшко), відділу освіти, молоді та спорту Виконкому Веселівської селищної ради, Веселівської районної федерації футболу (голова Михайло Козюра) та ПКЗ «ДЮСШ».

Захід проводився з метою:

- залучення школярів до систематичних занять фізичною культурою та спортом;

- пропаганди здорового способу життя;

- організації активного та змістовного дозвілля школярів;

- популяризації футболу серед школярів та молоді;

У турнірі прийняли участь 4 команди: збірна Чкалівської та Калинівської ЗОШ, Менчикурівська ЗОШ, збірна районної різнопрофільної гімназії та ЗОШ №1 та команда Широківської ЗОШ.

На параді-відкритті турніру голова Веселівської селищної ради Кіяшко Петро сказав вітальні слова на адресу організаторів та учасників змагань з нагоди Дня Перемоги та старту змагань, побажавши їм міцного здоров’я та високих спортивних досягнень а також відмінних успіхів у навчанні. Головний спеціаліст КЗ «ЗОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Біляєв Володимир ознайомив учасників і представників команд з регламентом і календарем змагань та побажав усім учасникам змагань миру і злагоди, жаги до перемоги, завжди пам’ятати та шанувати героїв і ветеранів Великої Вітчизняної війни, які здобули Перемогу над німецьким фашизмом .

Турнір проводився за коловою системою. В результаті дуже цікавих та напружених ігор бронзові нагороди отримали футболісти з с. Менчикури, на другому місці збірна Чкаловської та Калинівської ЗОШ, а чемпіонами стали широківські футболісти, тим самим підтримавши статус фаворита змагань, пройшовши турнірну дистанцію без жодної поразки.

 

У вирішальному матчі, в якому зустрілися Широківська ЗОШ і збірна Чкаловської та Калинівської загальноосвітніх шкіл , тримав у напрузі глядачів і учасників до фінального свистка арбітра матчу . Рахунок нічийний, 0:0, який і приніс перемогу широківським спортсменам у турнірі. У двох попередніх іграх команда Широківської ЗОШ отримала впевнені перемоги ( тренер Сергій Сазонов).

Переможці та призери отримали в нагороду кубки, грамоти та медалі від КЗ «ЗОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР. Кращим гравцем турніру визнаний Едуард Кубаткін з команди Широківської ЗОШ.

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює велику подяку голові Веселівської селищної ради Кіяшко П.М. за співпрацю у підготовці та проведенні чудового спортивного свята на гарній спортивній базі.