«Олімпійське літо» у селі Матвіївка

 09.06.2015
Запорізька область

Під таким гаслом 8 червня 2015 року пройшов фізкультурно-оздоровчий захід в літній період у с. Матвіївка, Вільнянського району у навчально-виховному комплексі «Всесвіт».

Організаторами змагань виступили: КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та клуб «Святослав» президент Зорба Сергій .

Змагання проводились з метою: залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

За підсумками змагань перше місце зайняла команда « Блискавка », друге місце « Лідер », третє місце « Вища Ліга ».

Велась запекла боротьба між командами була позитивна атмосфера, та незабутні емоції.

Після завершення змагань з привітальним словом виступив директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»ЗОР Олег Володимирович Рибченко.

Усі учасники були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»ЗОР. Найактивніші учасники Ревкова Аліна 5-Б клас та Закарян Ваган 6-А клас отримали олімпійські щоденники від Запорізького обласного відділення олімпійського комітету.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та позитиву.