Лісовий берег» зустрів День Державного Прапору України спортивними заходами

 28.08.2015
Житомирська область

23 серпня 2015 року в м. Житомир на базі дитячого оздоровчого табору «Лісовий берег», в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» відбувся відкритий обласний спортивно-масовий захід «Олімпійське літо» з нагоди Дня Державного Прапору України, організований обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», адміністрацією дитячого оздоровчого табору «Лісовий берег», за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА.

 

В рамках даного заходу було проведено заходи з шашок, настільного футболу, настільного тенісу, дуйболу, дартсу, бадмінтону та стрибків на скакалці.

 

Особливістю цієї зміни, яка проходить у таборі «Лісовий берег», є те, що зараз там відпочивають 35 дітей різного віку з Луганської області.

 

«Олімпійське літо» - це заходи, що вже стали традиційними, які центри ФЗН «Спорт для всіх» організовують та проводять щоліта серед дітей, які відпочивають у дитячих оздоровчих таборах. Дані заходи проходять з 1-го червня по 31 серпня в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

 

Мета заходів - залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда активного способу життя, що сприяє гармонійному розвитку людини, організація активного відпочинку, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення, піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму.

 

Заходи «Олімпійське літо», організовані центрами ФЗН «Спорт для всіх» викликають велику цікавість та активність з боку дітей, їх батьків та громадськості, адже для участі в них не потрібно спеціальних навичок та підготовки і завжди збирають велику кількість учасників, глядачів та вболівальників.

 

На закритті заходу були присутні: заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута, заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк.

 

Заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута, заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк та заступник директора обласного центру «Спорт для всіх» Сергій Козловець нагородили переможців та призерів заходу дипломами, медалями та спортінвентарем Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».