Триатлон для всіх на Житомирщині

 17.07.2020
Житомирська область

Традиційні заходи «Триатлон для всіх» в рамках соціальної компанії «Не лінуйся! Рухайся!» на Житомирщині

За ініціативи Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх» в Гідропарку м. Житомира обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Житомирською обласною федерацією з триатлону, за підтримки департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА було проведено відкритий обласний захід «Триатлон для всіх» в рамках соціальної компанії «Не лінуйся! Рухайся!».

«Триатлон для всіх» – це своєрідний майстер-клас, де є можливість початківцям, порівнятися силами з тими, хто має певні досягнення.

Дані заходи вже стали традиційними. У заходах брали участь вихованці ДЮСШ області та діти, для яких ці змагання стали першими в їхньому житті. Учасники були розділені на 5 вікових груп, вік учасників становив від 6 і до 18 років. Учасники змагалися у «зв’язці», бігу, а старші учасники ще й у велоїзді на різні дистанції, в залежності від віку.

Метою заходу було залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда активного способу життя, що сприяє гармонійному розвитку людини, пропаганда триатлону у місті та в області.

Переможці та призери заходу були нагороджені медалями та пам’ятними дипломами від Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та Житомирської обласної федерації з триатлону.