Рух заради здоров’я на Миколаївщині

 26.10.2015
Миколаївська область

З 19 по 23  жовтня за ініціативою адміністрації Вищого професійного училища № 21 - директор Сироватський Іван Михайлович та при підтримці Миколаївського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - директор Черникова Ірина Олексіївна, пройшов турнір з футболу «Золота осінь» під девізом «Рух заради здоров’я», де приймали участь команди професійних навчальних закладів м. Миколаєва, а саме: ПТУ №13, ВПУ №5, ПТУ №10, ВПУ №25, ВПУ №1, ВПУ № 21 та ліцею ПО «Зоря». Змагання з футболу проходили на протязі всього тижня за круговою системою.

 

Під час урочистого відкриття команди мали змогу познайомитися один з одним та подивитися цікаву розважальну програму, яку підготували вихованці ВПУ №21. Після виступів учасники змагань, яких доречи було близько 100 чоловік позмагалися у цікавих футбольних конкурсах, де учасники продемонстрували свої вміння  у жонглюванні м’яча, вмінні забити м’яч у ворота з середини поля та у конкурсі, де потрібно було забити м’яч за принципом пенальті. Найкращі були нагородженні пам’ятними кубками від центру «Спорт для всіх».

 

Спортивно-масові заходи з футболу також співпали з ювілеєм Вищого професійного училища № 21, якому виповнилось 80 років. Теплий осінній день, бурхливі оплески вболівальників та гарна атмосфера заходу надали змаганням святкового настрою.

 

Після тижневих запеклих ігор перемогу здобула команда ВПУ №21, друге місце посіла команда ПТУ №10 та бронзовим призером стала команда ВПУ №25.